Το υποψήφιο για 12 Όσκαρ Revenant στο Cinema Center

Η συνεργασία του FLY, της ιστοσελίδας flynews.gr και του Cinema Center είναι γεγονός! Ενημερωθείτε κάθε εβδομάδα ραδιοφωνικά από το FLY FM 89.7 και το portal flynews.gr για τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που προβάλλονται στην υπερσύγχρονη αίθουσα του CINEMA CENTER, στον Πεζόδρομο Κλεομβρότου, στη Σπάρτη.

Από την Πέμπτη 21/1 θα προβάλλεται σε πανελλήνια πρεμιέρα η υποψήφια για 12 Οσκαρ περιπέτεια Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | THE REVENANT με το Leonardo Di Caprio.

Ώρες προβολών 7:00 & 9:45.

revevant3-flynewsΤο The Revenant είναι η νέα δουλειά του σκηνοθέτη μετά το πολυβραβευμένο Birdman και ξεδιπλώνει την αληθινή ιστορία του Hugh Glass, ενός κυνηγού που θα του επιτεθεί μία αρκούδα εκεί στη Νότια Ντακότα του 1823.

revenant1-flynews Ο Glass θα τραυματιστεί θανάσιμα. Θα καταφέρει όμως από θαύμα να επιζήσει και θα σύρει τον εαυτό του 200 μίλια μακριά μέσα σε έξι εβδομάδες προσπαθώντας να βρει ασφάλεια και καταφύγιο. Αφού καταφέρει να αναρρώσει θα ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό για να εκδικηθεί εκείνους που τον άφησαν να πεθάνει χωρίς να τον βοηθήσουν.