«Τεράστιο project το νέο νοσοκομείο από το Ίδρυμα Νιάρχος»

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Βακαλόπουλος στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση για την πρόοδο των εργασιών στο νέο νοσοκομείο της Σπάρτης που κατασκευάζεται με δωρεά του ΙΣΝ

Ως τεράστιο project που δίνει ελπίδα και συμβάλει στην ανάπτυξη της Σπάρτης και γενικότερα της Λακωνίας, χαρακτήρισε τη δημιουργία του νέου Νοσοκομείου Σπάρτης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Δήμος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για την κατασκευή του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, έγινε χθες ενημερωτική εκδήλωση από εκπροσώπους του Ιδρύματος, με τη συμμετοχή του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής-Ομίλου ΑΒΑΞ.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, αναφέρθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου, του Ιδρύματος, του Υπουργείου Υγείας, καθώς και του Νοσοκομείου Σπάρτης, ευχαριστώντας ιδιαίτερα την Διοικήτρια, κ. Ευδοξία Παπαγεωργίου για στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία, παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στο έργο δημιουργίας νέου νοσοκομείου από το Ίδρυμα Νιάρχος, ο κ. Βακαλόπουλος το χαρακτήρισε ως ένα τεράστιο project : «Είναι ένα έργο το οποίο δίνει ελπίδα, προοπτική και ανάπτυξη. Οφείλουμε και να είστε σίγουροι ότι θα το υπηρετήσουμε και ό,τι χρειαστείτε θα είμαστε εδώ σαν τοπική αυτοδιοίκηση, σαν Δήμος, αλλά και εγώ προσωπικά να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες».

Ο κ. Βακαλόπουλος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για όσα κάνει για το τόπο, λέγοντας ότι «πολλές φορές τα αυτονόητα δεν είναι αυτά που γίνονται. Για εμάς η βοήθειά σας και τα project τα οποία τρέχετε για τον τόπο μας είναι πολύτιμα», ενώ χαιρετίστηκε θερμά από τους εκπροσώπους του Ιδρύματος για τη συμβολή του Δήμου και του ίδιου προσωπικά σε όλα τα βήματα της υλοποίησης του έργου.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε, μέσω ζωντανής σύνδεσης από τη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακοπούλος.