12ος Βατικιώτικος αγώνας ζωής 2024 – Νεάπολη Λακωνίας

Την Κυριακή 19 Μαϊου - 12 χρόνια ζωής

Το Γενικό Λύκειο Νεάπολης, το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών το Γυμνάσιο Νεάπολης και το Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας διοργανώνουν Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 16 & 3 χιλιομέτρων, καθώς και Δυναμικό Βάδισμα 8 χιλιομέτρων, με την ονομασία «ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ 2024», την Κυριακή 19/5/2024.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης «ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ 2024» θα οργανωθούν:

-Εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος 8 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 9:00.
-Λαϊκός αγώνας δρόμου 16 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 9:15.
-Αγώνας 3 χιλιομέτρων για μαθητές και αρχάριους δρομείς, με ώρα εκκίνησης 9:30.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός (όλων των εκδηλώσεων) θα γίνουν στο παλιό Γυμνάσιο της Νεάπολης. Η γραμματεία του αγώνα καθώς και τα αποδυτήρια θα βρίσκονται στους χώρους του παλιού Γυμνασίου Νεάπολης.
Όριο τερματισμού για τους αγώνες δρόμου είναι 2 ώρες. Δεν υπάρχει όριο χρόνου για το δυναμικό βάδισμα. Στην διαδρομή θα υπάρχουν σημεία με νερά καθώς επίσης και ιατρική κάλυψη από το Κέντρο Υγείας Νεάπολης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με το φετινό μας λογότυπο. Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στον αγώνα των 16 χλμ.

Δηλώσεις συμμετοχής στην φόρμα: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Εγγραφές θα γίνουν και την ημέρα του αγώνα από 07:00 έως 09:00.
Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να δηλώσουν έγκαιρα τους αθλητές τους. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι αθλητές πρέπει να έχουν ιατρική βεβαίωση, υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα από τον οποίο και να συνοδεύονται.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mail@lyk-neapol.lak.sch.gr
Μπείτε στο Blog του ΓΕΛ Νεάπολης για να κατεβάσετε όλα τα αρχεία: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Τηλέφωνα: 2734022705, έως τις 17/5/2024.

Χορηγοί Επικοινωνίας: FLY FM 89,7 & Flynews.gr