Σχετικά με εμας

 ΠΗΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Από το 1991 που βγήκε στον “αέρα” ο Fly FM θέλησε να κάνει σαφές ότι έχει αντιληφθεί  τη σπουδαιότητα του διπλού του ρόλου, αυτού της ενημέρωσης και της διαφήμισης.

Η συνέπεια, η αντικειμενικότητα και η εγκυρότητα αποτέλεσαν χαρακτηριστικά άρρηκτα  συνυφασμένα με το είδος της ενημέρωσης που υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί δίνοντας έμφαση στην ολοκληρωμένη δημοσιογραφική έρευνα, στην ποιοτική ψυχαγωγία, στον αθλητισμό και στις καλές μουσικές παραγωγές.

Από την πρώτη ημέρα που εξέπεμψε το πρόγραμμα του fly, την 14η Οκτωβρίου 1991, έφερε κάτι εντελώς νέο στα ραδιοφωνικά πράγματα του Νομού Λακωνίας & της Πελοποννήσου. Όπως ήταν φυσικό, αγκαλιάστηκε από όλους τους ακροατές όλων των ηλικιών και συνεχώς εξελίσσεται επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες καθώς και στο καθημερινό πρόγραμμά του.

Ο όμιλος FLY διαθέτοντας πλέον δύο  μέσα ενημέρωσης, τον fly 89.7 την ενημερωτική ιστοσελίδα  www.flynews.gr  αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή – εικόνα – έκφραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σημαντικά θέματα και από την υπόλοιπη Ελλάδα,  αφού με τις παρεμβάσεις του έχουν λυθεί πολυάριθμα προβλήματα με τη σαφή και ουσιαστική θέση του.

Ο σταθμός συνεργάζεται επίσημα με τον ΣΚΑΪ όπου τα ρεπορτάζ-ανταποκρίσεις μεταδίδονται σε ραδιόφωνο τηλεόραση. Επίσης με την DEUTSCHE WELLE όπου συνδέεται δορυφορικά και ανταλλάσσει ρεπορτάζ,  δίνοντας πανελλαδική και παγκόσμια εμβέλεια στα καλώς κείμενα και αναζητώντας λύση στα κακώς δρώμενα της Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και γενικότερα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας. Ο ιδιοκτήτης-δημοσιογράφος του FLY Τάκης Καρβουνιάρης επικοινωνεί τα σημαντικά ρεπορτάζ στην πρωϊνή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1, καθώς και στα κεντρικά δελτία ΣΚΑΪ & STAR,  όντας συνεργάτης τα τελευταία χρόνια.

Η πολυετής εμπειρία του σταθμού και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του ομίλου FLY εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής! Προβολή και μέσα από τα Social Media του FLY- Χιλιάδες ακόλουθοι στο facebook.

Μότο του FLY είναι:  Ενημέρωση – Ψυχαγωγία – Αθλητισμός στις σωστές δόσεις!