Χωνάκια με σαντιγύ από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
40 γρ βούτυρο | 50 γρ ζάχαρη άχνη | 70 γρ μέλι | 50 γρ αλεύρι γοχ | 200 γρ έτοιμη σαντιγύ | 3 κ σ φυστίκια Αιγίνης, ανάλατα, ψιλοκομμένα

Τρόπος παρασκευής
1. Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και το μέλι. Σιγοβράζετε και μόλις πάρει βράση, ρίχνετε όλο το αλεύρι, ανακατεύετε καλά τα υλικά και σβήνετε τη φωτιά.

2. Σε ένα μακρόστενο ταψί στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και πάνω σε αυτό, ρίχνετε το μείγμα κουταλιά κουταλιά, πιέζοντας να γίνουν σαν μικρές κρέπες. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180ο, για 4′-5′ μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

3. Τις αφήνετε 5′ να κρυώσουν και τις τυλίγετε μια μια, σχηματίζοντας χωνάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα ειδικά ξύλινα ή μεταλλικά εργαλεία και να τα τυλίξετε τριγύρω τους.

4. Ανακατεύετε την σαντιγύ με τα ψιλοκομμένα φυστίκια και με το μείγμα αυτό γεμίζετε τα χωνάκια.