Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την επίθεση με μαχαίρι στη Λάκκα

Μία περίεργη υπόθεση εκτιλύχθηκε στην περιοχή της Λάκκας στη Σπάρτη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροοφορίες του FLY, κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων,

καθώς για άγνωστους λόγους ο 89χρονος άνδρας μαχαίρωσε τη γυναίκα του , με αποτέλεσμα τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.Μετά από ρεπορτάζ του FLY στην οδό Δερκυλίδου στη περιοχή Λάκκα Σπάρτης όπου βρίσκεται η οικία των ηλικιωμένων, γείτονες που γνωρίζουν το ζευγάρι κάνουν λόγο για δύο αγαπημένους ανθρώπους που είναι χρόνια μαζί παντρεμένοι με παιδιά και εγγόνια, οι οποίοι δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα στη περιοχή. Ο ηλικιωμένος άντρας  σύμφωνα με το ρεπορταζ πάσχει από άνοια. Για αδιευκρίνιστους λόγους  και ίσως η έλλειψη της φαρμακευτικής του αγωγής φαίνεται πώς ήταν η αιτία που επιτέθηκε στην 82χρονη σύζυγό του την οποία χτύπησε με μαχαίρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λακωνίας. Ο ίδιος όταν έμεινε μόνος του στο σπίτι, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του προκαλώντας τελικά μόνο εκδορές στο πρόσωπο, στο λαιμό και τα χέρια του. Διακομίσθηκε στα έκτακτα περιστατικά του γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του. Κατόπιν επικοινωνίας του FLY με το Νοσοκομείο, η διευθύντρια κα Εύη Παπαγεωργίου μας ενημέρωσε ότι και η γυναίκα είναι καλά και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 88χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας 83χρονης ημεδαπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 88χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,  αφού αρχικά τραυμάτισε με τη χρήση μαχαιριού την 83χρονη σύζυγο του στο κεφάλι, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και το χέρι, με το ίδιο μαχαίρι. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύονται, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Ακολουθεί video και φωτογραφικό υλικό από το σημείο του συμβάντος:

{youtube}WQLKUUhSRLg{/youtube}

Πατήστε πάνω για να δείτε τις φωτογραφίες

{gallery}aaaaaaspitilaka{/gallery}