Καταγγελία για τον ΟΑΕΕ! Τι απαντά η διοίκηση του τμήματος!

Την καταγγελία της για τον ΟΑΕΕ Σπάρτης θέλησε να κοινοποιήσει μία ακροάτρια, σήμερα, στον αέρα του FLY, αναφέροντας ότι τη Δευτέρα από τις 13.10 έως τις 13.50 προσπάθησε πολυάριθμες φορές να επικοινωνήσει με το προαναφερθέν τμήμα της Σπάρτης,

για προσωπική της υπόθεση, αλλά κανείς από τους εργαζομένους δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Μάλιστα, η καταγγέλουσα προέβη σε βαρείς χαρακτηρισμούς όπως “ανεύθυνοι και ανεγκέφαλοι που θέλουν να πληρώνονται και να πιάνουν μία θέση, χωρίς να παράγουν”. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ετοιμάζει αναφορά στον Εισαγγελέα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ακούστε εδώ την παρέμβαση της ακροάτριας στην πρωινή ζώνη του FLY

{youtube}aInJX6AyKDw{/youtube}

Ο FLY, ως όφειλε, επικοινώνησε με την προϊσταμένη του ΟΑΕΕ Σπάρτης, κυρία Νότα Κοντογιάννη, η οποία απάντησε στα λεγόμενα της καταγγέλουσας, τονίζοντας ότι την εν λόγω ημέρα, λόγω εκδίκασης της υπόθεσης επίθεσης σε υπάλληλο του ΟΑΕΕ, στην Αθήνα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ προέβη σε πανελλαδική στάση εργασίας. Ως εκ τούτου, στις 31 – 3- 2015 οι εργαζόμενοι   ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑ, ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΑΒΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΤΣΟΛΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΔΑΒΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ συμμετείχαν στη στάση εργασίας και δεν εξυπηρετούσαν το κοινό τηλεφωνικά.