Φωτοβολταϊκά: Λήγουν οι αιτήσεις στις 15 Μαΐου και καταργείται το net-metering στις οικίες

VT Energy - Άγιδος 78 και Θερμοπυλών (Κτίριο ΔΕΗ - 3ος όροφος), Σπάρτη: Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά!

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» λήγει στις 15 Μαΐου, προσφέροντας μια τελευταία ευκαιρία για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με επιδότηση.

Αυτή η αλλαγή περιορίζει την ευκαιρία για νοικοκυριά και επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν νέα συστήματα υπό το καθεστώς του ενεργειακού συμψηφισμού (Net-Metering) και να εξοικονομούν χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, ακόμη υπάρχει χρόνος για να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία και να επωφεληθείτε από τα οφέλη για την εξοικονόμηση του κόστους ενέργειας.

Η VT Energy, με εμπειρία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων από το 2009, προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρησή σας. Με πελατολόγιο που μετρά περισσότερες από 520 επιτυχημένες εγκαταστάσεις, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε καθ’ όλη τη διαδικασία, από τον σχεδιασμό και την μελέτη έως την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επενδύσετε στα νέα και εξελιγμένα συστήματά μας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την κατανάλωση του ρεύματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν μελέτη και προσφορά!

VT Energy
Άγιδος 78 και Θερμοπυλών (Κτίριο ΔΕΗ – 3ος όροφος), Σπάρτη
www.vtenergy.com.gr
Τηλέφωνο: 27310 23323