Μπισκοτογλυκό με κρέμα από γιαούρτι και ζελέ φράουλα

Υλικά
1 πακέτο μπσκότα πτι μπερ
2 γιαούρτια στραγγιστά
2 πακέτα ζελέ φράουλα
1 φάκελλο γκαρνί με γεύση βανίλια που το χτυπάμε με γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες
1 κ σ σκόνη, κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 κ σ σταγόνες σοκολάτας
2-3 φράουλες κομμένες για γαρνίρισμα

Τρόπος παρασκευής
1. Στρώνουμε μια σειρά μπισκότα σε ορθογώνιο ταψί. Σε κατσαρολάκι βάζουμε 1 ποτήρι νερό να βράσει και ρίχνουμε τα 2 φάκελλα ζελέ φράουλας, ανακατεύοντας γρήγορα να διαλυθούν. Μόλις κρυώσουν λίγο, χτυπάμε στο μούλτι τα 2 γιαούρτια με το ζελέ, 1 κ σ σκόνη από κρέμα ζαχαροπλαστικής και 1/2 φλ τσ νερό.

2. Απλώνουμε την κρέμα επάνω απο τα μπισκότα και βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα. Χτυπάμε την σκόνη σαντιγύ με 2 1/2 φλ τα κρύο γάλα να γίνει σφιχτή σαντιγύ και απλώνουμε επάνω από την δεύτερη στρώση μπισκότων.

3. Στολίζουμε με φετούλες φράουλας και σταγόνες σοκολάτας.