Στον αριστούχο Φίλιππο Κυριακίδη το βραδείο της Eurobank

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο Κέντρο Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείων στο πλαίσιο των χορηγιών της τράπεζας Eurobank «Η μεγάλη στιγμή στην Παιδεία».

Στην  εκδήλωση βραβεύθηκαν αριστούχοι μαθητές των Λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου , οι οποίοι αρίστευσαν και κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012 – 2013.

Το 2ο ΓΕΛ Σπάρτης βραβεύθηκε ως το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε ο αριστούχος μα-θητής με τον ανώτερο βαθμό πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το Νομό Λακωνίας. Πρόκειται για τον μαθητή Κυριακίδη Φίλιππο του Ιωάννη ο οποίος  με 19,62 πέτυχε επίσης τον ανώτερο βαθμό πρόσβασης απ’ όλους τους υποψηφίους στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Χθες ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα διαγωνισμού  για την επιλογή 24 μαθητών από τα Λύκεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα μεταβούν στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο του προγράμματος «Euroscuola» . Η μαθήτρια της Γ΄τάξης του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης Καπασούρη Ευθυμία του Αλεξάνδρου  πέτυχε την μεγαλύτερη επίδοση από όλους τους διαγωνιζομένους της Περιφέρειας και θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.                                

Ο Διευθυντής
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ