Εξαιρετικές … Φωτογραφικές Αναζητήσεις {phs}

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου έγιναν  στην κεντρική πλατεία Σπάρτης τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφικές Αναζητήσεις» που διοργανώνει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία

με τον Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης.

Το “παρών” στην τελετή εγκαινίων έδωσαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κος Σταύρος Αργειτάκος, ο πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης Κος Μάριος Τζωρτζάκης και πολλοί φίλοι της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η μουσική σχολή «ΤΥΡΤΑΙΟΣ».

Ο πρόεδρος της Λέσχης κος Γιάννης Γκλέκας αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει η ΛΕ.ΦΩ.Σ. στα 14 χρόνια ζωής της καθώς και στον τρόπο που δούλεψαν τα μέλη της Λέσχης για να παρουσιάσουν την φετινή έκθεση.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κος Σταύρος Αργειτάκος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. για την οργάνωση, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον καλαίσθητο εξοπλισμό που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία για τις ανάγκες της έκθεσης. Τέλος ο κος Αργειτάκος κάλεσε την ΛΕ.ΦΩ.Σ. να βοηθήσει ώστε το μουσείο Φωτογραφικών Μηχανών στο Μυστρά να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από εκδηλώσεις φωτογραφικού περιεχομένου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο φωτογράφος κος Δημήτρης Κουμουτσίδης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης».

Η τελετή εγκαινίων έκλεισε με την προβολή βίντεο με τις φωτογραφίες της έκθεσης καθώς και από  την προετοιμασία και το στησιμό της.
    
Στην έκθεση συμμετέχουν 29 μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. με 58 φωτογραφίες και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 6 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας για το κοινό από τις 20:00 έως και τις 23:00

{gallery}lesxiphotos{/gallery}