Έκτροπα στη Βουλή! Διαξιφισμοί ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Τσουκαλάς προέβη σε διάβημα προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, θέτοντάς του το ζήτημα της ειρηνικής διεξαγωγής και ολοκλήρωσης άνευ επεισοδίων

και απροόπτων της πανελλαδικής αντιφασιστικής διαδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 στην Καλαμάτα.
Ο Βουλευτής προειδοποίησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για το ενδεχόμενο επεισοδίων μετά και από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε μέλος της πρωτοβουλίας οργάνωσης της διαδήλωσης, από άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Κουκούτσης, και μάλιστα από τηλεφωνική γραμμή εντός της Βουλής που όντως έχει παραχωρηθεί στην Χρυσή Αυγή.

Επίσης, ο  βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος πριν ξεκινήσει την ομιλία, σήμερα στη Βουλή, για την  συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ΕΡΤ κατήγγειλε την εκφοβιστική ενέργεια της Χρυσής Αυγής προς μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. σε οργάνωση της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Πετράκος είπε: «Οφείλω να ξεκινήσω την τοποθέτησή μου καταγγέλλοντας την Χρυσή Αυγή γιατί από το τηλέφωνο μέσα από την Βουλή επιχείρησε να τρομοκρατήσει όσους θα διαδηλώσουν το Σάββατο στην Καλαμάτα ενάντια στο Φεστιβάλ που επιδιώκει για να τιμήσει τις δικτατορίες και να δηλώσουμε ότι οι δημοκράτες και αντιφασίστες δεν φοβούνται, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους».  

Υπενθυμίζουμε ότι χθες σημειώθηκε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Δείτε τα σχετικά video.

{youtube}nhL4qY7bq58{/youtube}

{youtube}T3PF7mOrw-M{/youtube}