17χρονος ΡΟΜΑ συνελήφθη για κλοπές στη Σκάλα-Βλαχιώτη

astunomia1-flynewsΕξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε καταστήματα και όχημα, στη Σκάλα και στο Βλαχιώτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 17χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, την 16.1.2014 και πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε τρία (3) καταστήματα και ένα (1) όχημα στη Σκάλα Λακωνίας, ενώ επιπλέον αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμα ένα (1) κατάστημα, στο Βλαχιώτη Λακωνίας.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, αφαίρεσε συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, που η αξία τους ξεπερνά τις -2.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.