Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκη στην Ίκλαινα Μεσσηνίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (17.1.2014) το απόγευμα, ένας  20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ εξακολούθηση, περιλαμβάνει ακόμη τρεις  ομοεθνείς του, οι οποίοι αναζητούνται.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από αστυνομική διερεύνηση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ο 20χρονος, μαζί με ακόμη τρία άτομα, από τα μέσα Δεκεμβρίου του περασμένου έτους έως και χθες (17.1.2014), είχαν διαρρήξει δύο οικίες και μία αποθήκη στην Ίκλαινα Μεσσηνίας, όπου αφαίρεσαν συνολικά χρυσαφικά και κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, εντοπίστηκε ο 20χρονος και συνελήφθη.
Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που αγγίζει τις -10.000- ευρώ.
Κατά τις έρευνες βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.