ΑΕ Σπάρτη – Αγροτικός Αστέρας 1-2 (ΦΩΤΟ-Συνέντευξη τύπου)

Στον απόηχο των διοικητικών εξελίξεων της Σπάρτης διεξήχθη η σημερινή αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο της Λακωνικής πρωτεύουσας,

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στον αγωνιστικό χώρο βάζοντας το γκολ αλλά χάνοντας και άλλες ευκαιρίες.Η Σπάρτη σαφώς επηρεασμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί αλλά και με πολλές απουσίες βασικών παιχτών, προσπάθησε να ισοφαρίσει παρα το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 50′ με 0-2.Ο Σωτήρης Αντωνίου “ανακάτεψε την τράπουλα” κάνοντας καίριες αλλαγές και μετά το 70′ οι παίχτες του κυριάρχησαν στο γήπεδο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Πολλά παράπονα της Σπάρτης για ένα πέναλτυ που δεν καταλογίστηκε σε καθαρή ανατροπή του Φράγκου στο 84′.

Δείτε το φιλμ του αγώνα, όπως κατγράφηκε ζωντανά στην επίσημη σελίδα του FLY στο facebook.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Γκολ 0-1 με το Καλημερα για τους φιλοξενούμενους με κοντινό Σουτ του Γιοναταν Φελιπε

16″ Σέντρα Σουτ του Ροβιθη λιγο αουτ
27″ Ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα Σουτ του Παντο απεκρουσε ο Μελίσσας

Στο 31´ του 1ου ημιχρόνου παραμένει το 0-1

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΕ Σπαρτη – Αγροτικός Αστέρας

Με την έναρξη του ημιχρόνου μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.Σε τετ Α τετ του Βουτσια ο Μελισσας απεκρουσε δύσκολα σε κόρνερ

49″ 0-2 για τον Αγροτικό Αστέρα με δυνατό σουτ του Μπαρι Πάτο

51″ Τεράστια ευκαιρία για τη Σπαρτη να μειώσει.Δοκαρι σε πλαςε μεσα απο την μικρή περιοχή του Καρτσαμπα

56´ Τετ α τετ του Ροβιθη πάνω στον Γιακουμή

74″ Ακομα μια μεγάλη απόκρουση απο τον Γιακουμή σε κοντινό Σουτ του Φράγκου

78″ Γκοοολ για τη Σπαρτη με δυνατό Σουτ απο το Φράγκο που μειώνει σε 2-1

84″ Καθαρό πέναλτυ σε ανατροπή πάνω στον Φράκο που δεν σφύριξε ο διαιτητής

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Ροβίθης (89’ Αναστασάκος), Γιαννίτσης (62’ Κοτσαρίδης), Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (56’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Φράγκος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι, Tριανταφυλλάκος (73’ Έππας), Τεγούσης, Φιλίπε, Βουτσιάς (62’ Γκέκας), Πάτο.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου, όπου ο προπονητής της Σπάρτης Σωτήρης Αντωνίου καθώς και ο Καρτσαμπάς μιλούν για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.