ΑΕ Σπάρτη – Αγροτικός Αστέρας | 29η αγωνιστική Football League

Για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η ΑΕ Σπάρτη αντιμετωπίζει σήμερα εντός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα 17.00.
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας και με ότι αυτό συνεπάγεται,για ακόμα μία φορά οι φίλαθλοι που αγαπούν ανιδιοτελώς τον ιστορικό αυτό σύλλογο πρέπει να τον υποστηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Να χειροκροτήσουν και να εμψυχώσουν πρώτα από όλους τους παίχτες αλλά και το προπονητικό team για όλα όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ο FLY radio 89,7 & flynews.gr) βεβαίως θα είναι εκεί για να καταγράψουν όλα όσα θα συμβούν.
Την εξέλιξη του ματς θα έχετε τη δυνατότητα, όπως άλλωστε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, να παρακολουθήστε μέσα από την επίσημη σελίδα του FLY στο facebook. FlynewsGR

Μετά το τέλος της αναμέτρησης δείτε πλάνα από την παρακάμερα του flynews, καθώς και τη συνέντευξη τύπου, που αποκτά σαφέστατα μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα τεθούν ερωτήσεις από την πλευρά του FLY για τα διοικητικά της Σπάρτης.

Ενημέρωση για τα Εισιτήρια

– Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή (07/05), θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, που θα ανοίξει στις 15:00.

– Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό στις 16.00.