Νέα μεταγραφική βόμβα στον Αστέρα Βλαχιώτη – Απέκτησε τον Μπούνα!

Αποκλειστικό FLY

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί το τελευταίο καιρό στις τάξεις του Αστέρα Βλαχιώτη, με τα σπουδαία ονόματα ποδοσφαιριστών που κλείνουν το ένα μετά το άλλο στην ομάδα.
Η νέα μεγάλη μεταγραφική βόμβα λοιπόν του Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Βασίλης Μπούνας.Μετά από γρήγορες και σωστές κινήσεις,μιας και ο Μπούνας αποτελούσε τον διακαή πόθο πολλών μεγάλων και δυνατών σωματείων, ο μεγαλομέτοχος πλέον της ομάδας Δημήτρης Μανιατάκος δεν του άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το πλάνο και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του και έτσι ήρθε σε συμφωνία μαζί του πριν από λίγη ώρα, σκορπώντας ενθουσιασμό και χαρά  για ακόμα μια φορά στους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Λακωνίας.
Με τη συγκεκριμένη μεταγραφή ο Δ.Μανιατάκος ανεβάζει το πήχη ακόμα πιο ψηλά και κάνει σαφές ότι τη νέα σεζόν ο Αστέρας θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ιστορικό Βασίλη Μπούνα:

Ο Βασίλης Μπούνας γεννήθηκε στις (20/11/1985) έχει ύψος 1,80cm και κατα το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων ομάδων όπως Παναιτωλικός και Παναιγιάλειος.

Μετά από 5 συνεχόμενα χρόνια στον Παναιγιάλειο και την Β’ Εθνική, ο Βασίλης Μπούνας από τον Ιανουάριο του 2016 έως τώρα αγωνίστηκε στον Παναργειακό και την Γ’ Εθνική.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Κορωπί(1ο γύρο Γ’ Εθνικής) και Παναιγιάλειο(2ο γύρο Περιφερειακό),δανεικός από τον Ατρόμητο. Ήταν ο βασικός επιθετικός στο Κορωπί. Την σεζόν 2006-2007 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με την φανέλα του Παναιγιάλειου με 23 τέρματα.
03-04 Ολυμπιακός
04-05 Χαλκηδόνα
05-06 Ατρόμητος
05-06 Παναιτωλικός 17 (4) (δανεικός)
06-07 Παναιγιάλειοςς 32 (23) (δανεικός)
07-08 Παναιγειάλειος 33 (4) (δανεικός)

bounas