Οι Ξενοδόχοι Λακωνίας αποχαιρετούν το Δημήτρη Καλοειδή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετούμε σήμερα έναν πρωτοπόρο Λάκωνα πατριώτη, με έμπρακτα μεγάλη προσφορά και αμέριστη αγάπη προς τον τόπο καταγωγής του, το Δημήτρη Καλοειδή, έναν ξεχωριστό, ταλαντούχο και επιτυχημένο άνθρωπο της Ομογένειας, μα πρωτίστως αποχαιρετούμε έναν υποδειγματικό και άξιο επιχειρηματία.

Πνεύμα δημιουργικό ο Δημήτρης Καλοειδής, οραματίστηκε και δημιούργησε το πεντάστερο ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort & Spa, ένα πρότυπο χώρο φιλοξενίας, ανοίγοντας έτσι νέους δρόμους στον τουρισμό υψηλού προφίλ, στη Λακωνία.

Η πρόσφατη απώλεια του Δημήτρη Καλοειδή συγκλόνισε βαθύτατα όλους μας και δύσκολα αναπληρώνεται. Αφήνει πίσω του όμως ως παρακαταθήκη, μία διαδρομή συνέπειας και υποδειγματικής προσφοράς στον τομέα της ξενοδοχίας.

Αποχαιρετούμε σήμερα αυτόν τον σπουδαίο Άνθρωπο και ευχόμαστε ολόψυχα το σπουδαίο έργο του να είναι φάρος έμπνευσης για τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και πυλώνας σταθερότητας στην δύσκολη εποχή που βιώνει η χώρα μας.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γεωργία, στους οικείους του και στους συνεργάτες του.

Να είναι αιωνία η μνήμη του.

Για το Δ.Σ.