Στους δρόμους οι Αρκάδες για το πρόβλημα των απορριμμάτων! {video}

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα των απορριμμάτων στην Τρίπολη, καθώς χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση εξαγριωμένων Αρκάδων, στους δρόμους της Τρίπολης. Οι διαδηλωτές απαίτησαν να φύγουν αμέσως τα σκουπίδια.

{youtube}DdoJgIDCeBs{/youtube}

Πολυάριθμα ήταν και τα συνθήματα που ακούστηκαν, με κυριότερα αυτών «Τρίπολη, πόλη ιστορική, σε έχουν καταντήσει χωματερή», «Μαζέψτε τα σκουπίδια, Τατούλη και Παυλή, ούτε μία μέρα, υπομονή»,«Άμα δεν μπορείτε να παραιτηθείτε», «Στην Τρίπολη αξίζει αέρας καθαρός, βρώμα, δυσωδία και συφερτός».

{youtube}s9Bbo_w3kzE{/youtube}

Οι κάτοικοι της Τρίπολης υπογράμμισαν σε όλους τους τόνους ότι, αν δεν λυθεί το ζήτημα, θα προβούν σε κατάληψη δημοτικών κτηρίων. Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να στρέψουν τα βέλη τους προς το νυν δήμαρχο, κύριο Παυλή, για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς του στο εν λόγω θέμα.

{youtube}OjgCy_dMQUI{/youtube}

Ο δήμαρχος Τρίπολης, κύριος Παυλής, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος, στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι σήμερα ξεκινάει η μεταφορά των απορριμμάτων στο Λεβίδι και η διαδικασία θα κρατήσει όσο χρειαστεί, έως ότου λάβει άδεια να προχωρήσει στη μεταφορά τους σε ΧΥΤΑ της Μακεδονίας. Παράλληλα, ανέπτυξε το σκεπτικό του για τη δρομολόγηση επίλυσης του ζητήματος.

{youtube}QyXjMiDW31k{/youtube}

video arcadiaportal & kalimera – arkadia