Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ

Κατά τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, κατά τη διεξαγωγή του 6ουΑγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Οι ρυθμίσεις αυτές αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού.

Ειδικότερα, την 19.5.2024 κατά τις ώρες 18:00 έως και 21:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του Ανισόπεδου Κόμβου Τεγέας που βρίσκεται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού ΤρίποληςΣπάρτης (εντός του έργου Παραχώρησης), καθώς και αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.  

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση από και προς Σπάρτη θα είναι εφικτή μόνο μέσω του κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.