Αρκαδία: Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης

Συνελήφθησαν, χθες (17.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, -3- ημεδαποί, 18χρονος, 20χρονος και 20χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (17.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -2- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικία και όχημα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 9.3.2024 και την 13.3.2024 στην Τρίπολη. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -4- ημεδαπών, ηλικίας από 19 έως 31 ετών, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.