Τίμησαν την εορτή της Μητέρας στους Μολάους {vd}

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων την Κυριακή 5 Μαΐου τίμησε την εορτή της Μητέρας. Εορτή που κάθε χρόνο είθισται να εορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Η Μητέρα είναι αναμφισβήτητα το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου

και δεν υπάρχουν λέξεις το παιδί να περιγράψει τα συναισθήματά του γι΄ αυτή την μοναδική ύπαρξη.

Αθρόα και πολυπληθής ήταν η συμμετοχή των μελών και των φίλων στο κάλεσμα του Συλλόγου ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δεσποινιδούλες σχολής χορού των Μολάων που λικνίστηκαν σε μοντέρνους ρυθμούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αιδεσιμώτατος εφημέριος Μολάων π. Ελευθέριος Καναβάρος, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Αβδούλος, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, η πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Δ.Σ. Γιάννης Κολλιάκος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πακίων Μιχάλης Καρούνης καθώς επίσης και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων που πάντοτε ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις του Συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του Συλλόγου που ετοίμασαν τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους καθώς επίσης και τους επαγγελματίες των Μολάων που συνέβαλλαν με τις χορηγίες τους στην λαχειοφόρο αγορά.          

{youtube}cp6spjV2CJ0{/youtube}