Τρίγωνα με κάστανα από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
8 φύλλα κρούστας για γλυκά | ηλιέλαιο για το άλειμμα των φύλλων | 125 γρ τυρί κρέμα | 15 γρ ζάχαρη | 1 κ σ λικέρ κάστανο, ή άλλο της αρεσκείας σας | 250 γρ πουρέ κάστανου |
ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα

Τρόπος εκτέλεσης
1. Ξεδιπλώνετε τα φύλλα από την συσκευασία τους και τα σκεπάζετε με υγρή πετσέτα. Ανακατεύετε σε μπολ τον πουρέ κάστανου, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το λικέρ.

2. Κόβετε τα φύλλα σε λωρίδες πάχους 6-7 εκ. Παίρνετε μια λωρίδα, την λαδώνετε και βάζετε από πάνω μια δεύτερη. Βάζετε 1 κ σ γέμιση στην άκρη του φύλλου και το τυλίγετε σε τρίγωνο. Κάνετε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα.

3. Σε ταψί που έχετε απλώσει λαδόκολλα, τοποθετείτε τα τρίγωνα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160ο αερόθερμο, για 15′. Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνετε να κρυώσουν επάνω σε σχάρα.

4. Τα πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και τα γαρνίρετε με ψιλοκομμένο ψητό κάστανο.