Συλλήψεις σε Σπάρτη και Ναύπλιο για παραβατικότητα

Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. οκτώ άτομα

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για απόπειρες κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (13.5.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 18 έως 26 ετών, γιατί λίγο νωρίτερα προσπάθησαν να αφαιρέσουν χάλκινα καλώδια από κολώνα της Δ.Ε.Η., τα οποία συνέδεαν αντλιοστάσιο άρδευσης, δίχως όμως να ολοκλήρωσαν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.5.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αργολίδας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, σήμερα (14.5.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (13.5.2022) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7,8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.