Στρούντελ με μπανάνες από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
4 φύλλα κρούστας για γλυκά
5 μπανάνες καθαρισμένες
1/2 φλ τσ σταφίδες
1/2 φλ τσ χοντροκομμένα καρύδια
4 μπισκότα digestive, τριμμένα
3 κ σ ζάχαρη
1 κ τσ κανέλα
4 κ σ κρέμα γάλακτος
3 κ σ λιωμένο βούτυρο
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Τρόπος παρασκευής
1.    Σε μεγάλο μπολ ψιλοκόβετε τις μπανάνες. Τις ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το βούτυρο. Αλείφετε τα φύλλα κρούστας με το βούτυρο και τοποθετείτε κατά μήκος της μεγάλης πλευράς, το μείγμα με τις μπανάνες. Τα τυλίγετε σε ρολό και γυρνάτε τις άκρες προς τα μέσα.

2.    Το τοποθετείτε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί. Το αλείφετε με βούτυροmκαι ψήνετε στους 160ο, για 30΄’. Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.