Σπάρταθλον 2019-Συνέντευξη | Γιάννε, Κωσταρίδης, Βλαχάκος έτοιμοι για το όνειρό τους!

Στο studio του FLY βρέθηκαν σήμερα, λίγες ημέρες πριν το Σπάρταθλον, η Ρένα Γιάννε, ο Νίκος Κωσταρίδης και ο Παναγιώτης Βλαχάκος, οι οποίοι μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο αγώνα υπεραποστάσεως Σπάρταθλον. Και οι τρεις δήλωσαν έτοιμοι -τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά- για τη μεγάλη μάχη και δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν ότι στόχος είναι φυσικά ο τερματισμός. Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Κωσταρίδης λαμβάνει μέρος για 2η φορά (έχει καταφέρει να τερματίσει στο Σπάρταθλον 2017), η Ρένα Γιάννε επίσης για 2η φορά (είχε εγκαταλείψει λόγω ενοχλήσεων στην περιοχή της Μανθυρέας) ενώ για τον Παναγιώτη Βλαχάκο είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει.

Να σας θυμίσουμε ότι φέτος παίρνουν μέρος στο Σπάρταθλον 2019 εννέα αθλητές από τη Σπάρτη και την Λακωνία. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ο FLY και φέτος με δύο μέσα, τον FLY 89.7 και την ιστοσελίδα flynews.gr, θα μεταδώσει το Σπάρταθλον με ζωντανές συνδέσεις, live ανταποκρίσεις, εικόνα, ήχο, live streaming και προβολή της αφετηρίας, του τερματισμού, καθώς και της τελετής λήξης!

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ: