Συναντήσεων συνέχεια για την Αφανιά – Κρεβατά και το Λάγιο Λακωνίας

Ανακοίνωση Νεοκλή Κρητικού

Σε συνέχεια θετικών μηνυμάτων για την προώθηση επίλυσης των ιδιοκτησιακών ζητημάτων σε Λάγιο και Αφανιά – Κρεβατά, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Ομοτίμου καθηγητού της Νομικής κ. Φιλίππου Δωρή με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμμένο σχετικά με την πρότασή του για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος του Λάγιου Λακωνίας.

Ο κ. Πικραμμένος θα λάβει πρωτοβουλία για τη συνάντηση των συναρμοδίων Υφυπουργών (κκ. Θοδωρή Λιβάνιο, αρμόδιο Υφυπουργό για το Εθνικό Κτηματολόγιο, Γιώργο Στύλιο, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Απόστολο Βεσυρόπουλο, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας)  εντός των επομένων ημερών για την περαιτέρω ανάλυση του θέματος.

Ο κ. Κρητικός δήλωσε για την εξέλιξη: «Είναι το καλύτερο νέο για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του Λάγιου, η θέληση του κ. Αντιπροέδρου, ως κορυφαίου νομικού και πολιτικού, να δράσει άμεσα. Αυτή ήταν άλλωστε η πρόθεσή του από την στιγμή που έλαβε τη μελέτη του κ. Δωρή στη συνάντησή μας στις 12 Νοεμβρίου 2021. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.»