“Αυτοί που κυβερνούν θέλουν να αφανίσουν τον αγροτικό χώρο”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του Lakonia, κύριος Σπύρος Παπαδάκος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μία πλειάδα θεμάτων που αφορούν τον αγροτικό χώρο.

Αναφορικά με την πορεία του πορτοκαλιού, ο κύριος Παπαδάκος τόνισε ότι η παραγωγή τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα κρίνεται πολύ καλή, αλλά μέχρι στιγμής η ζητήση δεν είναι η επιθυμητή. Παράλληλα, σχετικά με την τιμή, ανέφερε ότι κυμαίνεται μεταξύ 8 – 10 λεπτών και πρόέτρεψε τους παραγωγούς να μην πανικοβάλλονται και να κάνουν υπομονή, μιας και η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περυσινή.

Ο πρόεδρος του Lakonia αναφέρθηκε και στο ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών δηλώνοντας στον αέρα του FLY ότι αυτοί που μας κυβερνούν θέλουν να αφανίσουν τον αγροτικό χώρο, ο οποίος δέχεται ακραία επίθεση. Μάλιστα, ο κύριος Παπαδάκος έκανε λόγο για σπέκουλα στο θέμα της φορολόγησης των αγροτεμαχίων, χαρακτηρίζοντας παγκόσμια πρωτοτυπία τη φορολόγηση του μέσου των αγροτών και προτείνοντας παράλληλα απλά φορογλόγηση των αγροτών βάσει τιμολογίου. Συνάμα, ο πρόεδρος του Lakonia τάχθηκε κατά της έναρξης επαγγέλματος των αγροτών, τονίζοντας ότι τέτοια πράγματα γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες.

Ο κύριος Παπαδάκος τόνισε στον αέα του FLY ότι είναι γελασμένοι όσοι μας κυβερνούν εάν νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους αγρότες. Πρόσθεσε δε ότι θα έρθει η ώρα της κρίσης και τότε οι αγρότες θα τους πουν “Καλώς τα παιδιά” … Επιπροσθέτως, εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί ο αγροτικός κόσμος να μη βρίσκεται στους δρόμους και τις γέφυρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούν με όσα βλέπουν και σύντομα η αντίδρασή τους θα επιφέρει τον αφανισμό των επικίνδυνων ανθρώπων που κυβερνούν τον τόπο.  Τέλος, αποκάλυψε σχέδιο απομάκρυνσης του κυρίου Καραμίχα από την ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Ο κύριος Παπαδάκος, έχοντας άμεση σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον πρόσφατο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Γυθείου και της ΑΕ Σπάρτης.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

{youtube}snORusQJDYs{/youtube}