Μανιταρόπιτα χωρίς φύλλο από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά για 8 άτομα
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό | 800 γρ μανιτάρια κονσέρβας | 3 αυγά | 2 κ σ βούτυρο ή μαργαρίνη | 4 κ σ αλεύρι γ.ο.τ.χ. | 1 φλ τσ μαϊντανός ψιλοκομμένος | 400 γρ διάφορα κίτρινα Ελληνικά τυριά, τριμμένα στον τρίφτη κρεμμυδιού

Τρόπος παρασκευής
1. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ρίχνετε μέσα το μείγμα και προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο με αντιστάσεις πάνω κάτω.

2. Ψήνετε για 45′-50′, βγάζετε από τον φούρνο και σερβίρετε την πίτα ζεστή, χλιαρή ή κρύα.