Μανιτάρια αλά γκρεκ από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά για 4 άτομα
800 γρ μανιτάρια μικρά ολόκληρα | 400 γρ ντοματάκια αποφλοιωμένα | 2 κρεμμύδια μέτρια, ξερά τριμμένα | 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη | 1/2 φλ τσ ελαιόλαδο | 1 κ σ ζάχαρη | 1 φύλλο δάφνης | 1/2 φλ τσ ψιλοκομμένο μαϊντανό | αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
1. Σε βαθειά και απλωτή κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα μανιτάρια, τα ροδίζετε και ρίχνετε την ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τον μαϊντανό.

2. Σιγοβράζετε μέχρι να πήξει η σάλτσα και όταν είναι έτοιμο γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.