Λαλαγγίτες από την Μαίρη Παναγάκου!

Λαλαγγίτες
Υλικά
3 αυγά
1 ποτήρι νερό
250 γρ αλεύρι γ ο χ
λίγο αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι
500 ml νερό
500 γρ ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής
1. Χτυπάτε τα αυγά στο μίξερ με το φτερό και προσθέτετε το νερό,το αλάτι και το αλεύρι. Συνεχίζετε σε χαμηλή ταχύτητα το χτύπημα, μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Με το νερό και τη ζάχαρη, ετοιμάζετε το σιρόπι, βράζοντας για 3′-4′ και το αφήνετε να κρυώσει.
3. Ζεσταίνετε άφθονο λάδι και όταν κάψει ρίχνετε κουταλιές από την ζύμη. Χαμηλώνετε την θερμοκρασία για να ψηθούν οι λαλαγγίτες, μέχρι το εσωτερικό τους. Ανακινείτε κατά
διαστήματα το τηγάνι για να φουσκώσουν.
4. Περιχύνετε με κρύο σιρόπι, τους αφήνετε να σταθούν για λίγο και κατόπιν σερβίρετε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ