Κυνοκομείο Σπάρτης: Αυτοψία FLY | Δηλώσεις Νίκα, Δούκα, εκπροσώπου “save a greek stray”

Μηνυτήριες αναφορές έχουν ήδη γίνει στην Εισαγγελία Σπάρτης

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για τα κυνοκομεία Σπάρτης κατατέθηκε την Δευτέρα 21.02.2022  από την “Save a Greek Stray” στην οποία η οργάνωση κάνει λόγο για “Αδιόρθωτη και εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής Αρχής”

Η Save a Greek Stray υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Σπάρτης κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της κακοποίησης ζώων και στα δύο κυνοκομεία τού Δήμου Σπάρτης.

Ζητήθηκε επίσης να διαταχθεί από την Εισαγγελία η παράδοση των ετοιμοθάνατων και των πολύ άρρωστων ζώων όπως επίσης και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο υπάλληλοι του κυνοκομείων κρατούνται από τις Αρχές.

Σήμερα, Τρίτη 22.02.2-22, ο FLY βρέθηκε στο κυνοκομείο της Αγίας Κυριακής στη Σπάρτη και κατέγραψε την κατάσταση που επικρατεί,  μια μέρα μετά τις καταγγελίες και την πανελλήνια διάσταση που πήρε το θέμα.

Δείτε τις εικόνες και ακούστε τα όσα δήλωσαν στο μικρόφωνο του FLY, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας, ο δήμαρχος Σπάρτης κ.Δούκας, η εκπρόσωπος του συλλόγου “Save A Greek Stray” κ.Ψαρρού καθώς και η εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής Ένωσης Σπάρτης “Smartpaws save a stray” κ.Ασλανίδου.

Ρεπορτάζ: Τάκης Λ. Καρβουνιάρης