Κοτόπουλο με μανιτάρια

Μοναδική συνταγή από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά (για 4 άτομα)
800 γρ κοτόπουλο βρασμένο κομμένο σε κύβους
200 γρ μανιτάρια σε φέτες
3 κ σ βούτυρο
1 κρεμμύδι ξερό, μέτριο, τριμμένο
1 κ σ εστραγκόν (προαιρετικά)
3 φλ τσ μπεσαμέλ
1/2 φλ τσ τριμμένα κίτρινα τυριά
1/3 φλ τσ γαλέτα

Τρόπος παρασκευής
1. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι ελαφρά χωρίς να μαυρίσει. Προσθέτετε τα μανιτάρια, συνεχίζοντας το σοτάρισμα και έπειτα το κοτόπουλο, το εστραγκόν, το αλάτι και πιπέρι.
2. Αναμειγνύετε τα υλικά με την μπεσαμέλ και αδειάζετε το μείγμα σε μια φόρμα, κρατώντας λίγη για την επιφάνεια.
3. Καλύπτετε με την μπεσαμέλ που κρατήσατε, πασπαλίζετε με τα τυριά και την γαλέτα και ψήνετε το ογκρατέν στους 180ο, για 30ο, μέχρι να ροδίσει.