Η Μαίρη Παναγάκου στον FLY για τα προβλήματα στη Μάνη

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα η κυρία Μαίρη Παναγάκου, η οποία αναφέρθηκε σε μία πλειάδα θεμάτων που άπτονται του Δήμου Ανατολικής Μάνης σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τη διαχείρισή τους από το δήμαρχο, κύριο Ανδρεάκο.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Παναγάκου αναφέρθηκε σε μία εταιρεία που κέρδισε το διαγωνισμό του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ανέλαβε την κατασκευή διαφημιστικών πινακίδων. Ωστόσο, στην πορεία προέκυψαν αρκετά ζητήματα που έδειχναν ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη σοβαρότητα και ο απαραίτητος επαγγελματισμός. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η κυρία Παναγάκου αποκάλυψε ότι αντιδήμαρχος της Ανατολικής Μάνης της επέστησε την προσοχή για την εν λόγω εταιρεία, μιας και πρόκειται για … αεριτζήδες όπως τόνισε!

Η κυρία Παναγάκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τέλος παρεπιδημούντων που επέβαλε αναδρομικά ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, ο οποίος ουδέποτε εξήγησε βάσει ποιού νόμου ζητάει τόσα χρήματα από τους δημότες. Μάλιστα, η κυρία Παναγάκου υπογράμμισε και τα υπέρογκα τέλη (80% αύξηση) που έχουν επιβληθεί για τα έργα νερού, τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ, όπως σχολίασε …

Τέλος, η γνωστή chef, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Κότρωνα αναφέρθηκε στην υψηλή τουριστική κίνηση που παρατηρείται στη Μάνη αποκαλύπτοντας ότι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η περιοχή βούλιαξε!

{youtube}DKrolFzi-mI{/youtube}