Hλ.Βλογιαννίτης στον FLY “Δεν αντέχουμε άλλο να μας κοροϊδεύουν”

Στην πρωινή ζώνη του FLY 89.7, μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αμυκλών, κύριος Βλογιαννίτης, αναφορικά με την παραβατικότητα των ΡΟΜΑ, εκφράζοντας αρχικά την ευγνωμοσύνη του μόνο προς την Αστυνομία,

η οποία καθημερινά στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.

Ο κύριος Βλογιαννίτης δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του προς τους αιρετούς, υπογραμμίζοντας ότι εκείνοι είναι το πρόβλημα, μιας και μετά τις εκλογές κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αμυκλών αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό το κύμα παραβατικότητας στην περιοχή έχει κοπάσει, ωστόσο οι κάτοικοι δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το θέμα, μιας και από το Σεπτέμβριο ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις. Συγχρόνως, αναφέρθηκε και στην νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή Σπάρτης, τονίζοντας ότι περιμένει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στον FLY, ο κύριος Βλογιαννίτης έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των κατοίκων των Αμυκλών και διερωτήθηκε πόσο μυαλό έχουν εκείνοι που έστειλαν ένα καινούργιο περιπολικό στην περιοχή, τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος να το οδηγήσει, εξαιτίας της αποδυνάμωσης του Αστυνομικού Σώματος.

Τέλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αμυκλών χαρακτήρισε εύκολη τη λύση του προβλήματος, υπό την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει πολιτική βούληση και ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του στον FLY δηλώνοντας με οργή ότι δεν αντέχει άλλο να τον κοροϊδεύουν!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Βλογιαννίτη στον FLY και το Χάρη Βασιλάκο.

{youtube}SJ3UTFxN9Kw{/youtube}