Η 1η συνέντευξη Ρασσιά στον FLY από τη θέση του προπονητή

Στις εγκαταστάσεις του FLY 89.7 και της ενημερωτικής ιστοσελίδας της Πελοποννήσου www.flynews.gr βρέθηκε σήμερα ο νέος προπονητής της ΑΕ Σπάρτης, κύριος Γιώργος Ρασσιάς, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της … αθλητικής ύλης!

Αρχικά, ο κύριος Ρασσιάς χαρακτήρισε μη αναμενόμενη τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή, κύριο Γραμματικάκη, και την απέδωσε σε διαφωνία με τον πρόεδρο, κύριο Νικόλαρο, καθώς και σε προσωπικές δυσκολίες του ίδιου. Ακολούθως, ο νέος προπονητής της ΑΕ Σπάρτης επανέλαβε ότι στόχος παραμένει η άνοδος στη Γ’ εθνική κατηγορία και σε σχετική ερώτηση με τις ακαδημίες της ομάδας απάντησε ότι η Λακωνία μπορεί να παράγει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Αναφορικά με το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, ο κύριος Ρασσιάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει, για μία ακόμα φορά από τον αέρα του FLY, τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιας και πρόκειται για προσπάθεια όλης της πολης και όχι απλά ενός αθλητικού σωματείου.

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτης αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στήριξε την απόφαση αλλαγής του προπονητή, δήλωσε αισιόδοξος για τα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό Γυθείου, διέψευσε τη φήμη γύρω από το όνομα του Χουάν Ραμόν Ρότσα και επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που έχουν γίνει για κατασκευή νέου γηπέδου!

Ακόυστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Ρασσιά στον FLY 89.7

{youtube}JcPwZWGilLI{/youtube}