Συλλήψεις σε Αργολίδα,Κορινθία,Λακωνία και Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, σήμερα (21.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Άργους, τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 17, 16 και 15 ετών, καθώς και ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας,

γιατί κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (20.11.2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή, για κλοπή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (20.11.2013) το βράδυ, στον Άγιο Γεώργιο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για κλοπή.
Συνελήφθη, σήμερα (21.11.2013) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (21.11.2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μία 34χρονη ημεδαπή, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους -12,8- γραμμαρίων, καθώς και -57- κροτίδες.
Συνελήφθη, σήμερα (21.11.2013) το μεσημέρι, στον Άγιο Κωνσταντίνο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 39χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, στη Βαλύρα Μεσσηνίας, μπήκε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.