Tuning Festival: Η Εκδήλωση- Γιορτή για το Αυτοκίνητο έρχεται στο Αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης!

Τριόδος Μεσσήνης – 27 και 28 Απριλίου 2024

Η πιο ανατρεπτική εκδήλωση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και του tuning έρχεται για πρώτη φορά στο αυτοκινητοδρόμιο μας! Ένα φεστιβάλ που συνδυάζει τον παλμό της μηχανής με τον ρυθμό της μουσικής έρχεται να αναστατώσει τον κόσμο του αυτοκινήτου στο Αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης. Το Tuning Festival έρχεται να φέρει την ατμόσφαιρα των επιδείξεων, των event και των μουσικών εμπειριών στον κόσμο των λάτρεις του tuning και του αυτοκινήτου γενικότερα.
Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 12,00 μέχρι και αργά το βράδυ κλείνοντας με συναυλίες, το Αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης θα γεμίσει με τον ήχο των κινητήρων, τους ρυθμούς της μουσικής και τον ενθουσιασμό των εκθετών και του κοινού.
Στα Highlights του Tuning Festival περιλαμβάνονται:
• Συναυλία Goin’Through feat Isorropostis και Εισαγγελέας: Μια εκρηκτική εμφάνιση που θα συνδυάσει την ενέργεια της μουσικής με τον παλμό της πίστας.
• Επίδειξη Αυτοκινήτων Tuning: Μια ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο εντυπωσιακά και πρωτοποριακά αυτοκίνητα.
• Διαγωνισμοί και Εκδηλώσεις: Συναρπαστικοί διαγωνισμοί για τους λάτρεις του tuning και δώρα που σας περιμένουν να τα κερδίσετε.
• Εκθέσεις Επιχειρήσεων: Ευκαιρία για τους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό.
• Κέντρο Ενημέρωσης και Συμβουλών: Ειδικά σημεία όπου οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές για το tuning και τη φροντίδα του αυτοκινήτου τους.
Το Tuning Festival στην Τριόδο Μεσσήνης υπόσχεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά events για το αυτοκίνητο για όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου, των αγώνων και του tuning. Μη χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία! Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο του αυτοκινήτου στο Tuning Festival στο Αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης. Στην πίστα της καρδιάς μας.
Είσοδος 10 ευρώ
Διοργάνωση: Tuning Festival Team

Χορηγός Επικοινωνίας: FLY FM 89,7 & Flynews.gr