Εύκολα τυροπιτάκια από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300 γρ μαργαρίνη
300 γρ τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας
2 αυγά
1 κρόκο αυγού, για το άλειμμα
αλάτι και λευκό πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
1.    Ανακατεύετε καλά το αλεύρι με την μαργαρίνη. Προσθέτετε τα αυγά, το τυρί, το αλατοπίπερο και ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά.

2.    Ανοίγετε την ζύμη σε χοντρά φύλλα και με ένα κρασοπότηρο κόβετε στρογγυλά πιτάκια.

3.    Στρώνετε με αντικολλητικό χαρτί την λαμαρίνα του φούρνου σας, τοποθετείτε τα τυροπιτάκια, τα αλείφετε με τον χτυπημένο κρόκο αυγού και τα ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο, στους 170ο, μέχρι να ροδίσουν.