Κρέμα πατισερί σοκολάτα ή μόκα από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
1 δόση κρέμα πατισερί
1 κ σ στγμιαίο καφέ ή
150 γρ κουβερτούρα τριμμένη
3 κ σ λικέρ κακάο ή Τία Μαρία

Τρόπος παρασκευής

1. Για την κρέμα μόκα προσθέτετε στην κρέμα πατισερί τον καφέ και το λικέρ Τία Μαρία.

2. Στην κρέμα πατισερί σοκολάτα προσθέτετε την τριμμένη κουβερτούρα και το λικέρ κακάο.

Με αυτές τις πατισερί μπορείτε να γεμίσετε τούρτες, εκλέρ ή προφιτερόλ.