Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναπληρωτής Υπουργός Υγείας & υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας, στον FLY 89.7

– Το μόνο ποτάμι που ξέρω στη Λακωνία είναι ο … Ευρώτας! Υπάλληλος και κατασκεύασμα του συστήματος ο Σταύρος Θεοδωράκης!

– Ντροπή για τη χώρα η Χρυσή Αυγή! Γρηγοράκος ή Χρυσή Αυγή στη Λακωνία!

– Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα 180 μοιρών! Ας αφήσει τα κολπάκια!

-Εξασφαλισμένες οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ

– Όποιος πειράξει το ισχυρό μέτωπο της Ευρώπης θα βρει τον μπελά του, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου που αναγκάστηκε να παραιτηθεί!

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας & υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι η σταθερότητα. Μάλιστα, αναφορικά με τη δυναμική που αναπτύσσει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το ΠΟΤΑΜΙ, ο κύριος Γρηγοράκος απάντησε ότι το μόνο ποτάμι που ξέρει στη Λακωνία είναι ο … Ευρώτας, προσθέτοντας το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη είναι ένα ακόμα κατασκεύασμα του συστήματος, το οποίο, αφού πέταξε το Φώτη Κουβέλη, βρήκε νέο … υπάλληλο!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει απειλή τη Χρυσή Αυγή, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι ντροπή για τη χώρα να λάβει το συγκεκριμένο κόμμα την τρίτη εντολή. Μάλιστα, αναφορικά με τη Λακωνία, έθεσε το δίλημμα στους ακροατές του FLY “Γρηγοράκος ή Χρυσή Αυγή” για την τρίτη έδρα!

Σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας υποστήριξε ότι είναι παγιωμένη πλέον η διαφορά του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα από τη Νέα Δημοκρατία και όσον αφορά ενδεχόμενη συνεργασία, ο κύριος Γρηγοράκος απάντησε ότι η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση τη Δευτέρα και να μην πάμε σε δεύτερες εκλογές, μιας και μία τέτοια εξέλιξη  θα ήταν καταστροφική. Παράλληλα, κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τα … κολπάκια, τονίζοντας ότι από έξω είναι πολύ ωραίο να υπόσχεσαι τα πάντα και να τα δίνεις όλα, τη στιγμή που αλλοι χύνουν ιδρώτα και αίμα.

Ο κύριος Γρηγοράκος καταπιάστηκε, στον αέρα του FLY, και με το χώρο της Υγείας αποκαλύπτοντας ότι φίλησε κατουρημένες ποδιές, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, για να βρει 5 εκατομμύρια και να υπάρχουν ΜΕΘ για την αντιμετώπιση της γρίπης. Συγχρόνως, υποστήριξε ότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του στο Υπουργείο Υγείας, τόνισε ότι γύρισε όλη την Ελλάδα, λύνοντας επί τόπου προβλήματα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις χιλιάδες προσλήψεις γιατρών που φέρουν την υπογραφή του, τη δημιουργία ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σπάρτης, το κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, τα νέα ασθενοφόρα με τα οποία επάνδρωσε τις μονάδες υγείας της Λακωνίας, αλλά και το ΚΥ Καστορείου που εγκαινίασε πρόσφατα.

Τέλος, ολοκληρώνοντας τη συνεντευξή του στον FLY, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας, εξέφρασε την άποψη ότι οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ είναι διασφαλισμένες, κάλεσε τους πολίτες να μη φοβούνται για τα χρήματά τους, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κωλοτούμπα 180 μοιρών και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όποιος επιδιώξει να πειράξει το ισχυρό μέτωπο της Ευρώπης θα βρει τον μπελά του, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη Γρηγοράκου στον FLY 89.7

{youtube}R1CXiWDk-_8{/youtube}