Η Τασία Κανελλοπούλου, υποψήφια με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, στον FLY 89.7

– Το ΚΙΔΗΣΟ έρχεται να καλύψει το κενό που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, όταν αποφάσισε να γίνει συνιστώσα του Σαμαρά!

– Προτιμότερο να πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τελειώνει το … παραμύθι

– Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έστησε ένα μεγάλο ψέμα γύρω από το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης κι εξαπάτησε τους Λάκωνες!

Στο studio του FLY βρέθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κυρία Τασία Κανελλοπούλου, γνωστή για το ενδιαφέρον που δείχνει εδώ και χρόνια για το νομό Λακωνίας. Η κυρία Κανελλοπούλου επιστρέφει στην … πολιτική έδρα και σήμερα αποκάλυψε στους ακροατές του FLY τους λόγους που την ώθησαν να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές.

Η κυρία Κανελλοπούλου αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να δημιουργήσει νέο κόμμα, στις ενδεχόμενες συνεργασίες με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, στο ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει ο σύγχρονος βουλευτής, αλλά και στα προβλήματα της Λακωνίας που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μεταξύ άλλων, η υποψήφια με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ανέφερε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι αυτή η νέα πολιτική κίνηση έρχεται να καλύψει το κενό που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, όταν αποφάσισε να γίνει συνιστώσα του Σαμαρά! Παράλληλα, τόνισε ότι είναι προτιμότερο να πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, για να … τελειώνει το παραμύθι και όσον αφορά το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης εξέφρασε την άποψη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έστησε ένα μεγάλο ψέμα γύρω από το θέμα αυτό κι εξαπάτησε τους Λάκωνες!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της κυρίας Κανελλοπούλου

{youtube}-xX4tWrs5iE{/youtube}