Συνεχίζονται οι συλλήψεις ΡΟΜΑ & αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Κλαδά Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Επιπλέον, σε βάρους του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ληστείες και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- δισκία που εμπίπτουν στη Νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα της Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 44χρονος ημεδαπός, για παράβαση των Νομοθεσιών περί Ναρκωτικών και Βεγγαλικών. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία και σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 44χρονου, τα οποία βρίσκονται σε τοπική κοινότητα της Κορινθίας, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

•Δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -2,9- και -1,1- μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε και εκριζώθηκαν.
•Δύο αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους -1,15- και -1,05- μέτρων.
•Μικροποσότητα κάνναβης.
•Δώδεκα κροτίδες.

Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.