Νέα καθήκοντα για τον καθηγητή, Θάνο Κριεμάδη

Ο Καθηγητής Θάνος Κριεμάδης, Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού ορίσθηκε ως Αναπληρωτής Πρύτανη για θέματα Οικονομικής Διαχείρισης και Υποδομών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Αναλαμβάνει την ευθύνη της εποπτείας των εξής υπηρεσιακών μονάδων του Ιδρύματος: 1. Της Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Προγραμματισμού της Κεντρικής Διοίκησης, και 2. Της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κριεμάδης ο ρόλος των υπηρεσιακών μονάδων του Ιδρύματος που αναλαμβάνει είναι υποστηρικτικός και ενισχυτικός στη στρατηγική ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου το οποίο λειτουργεί σε ένα ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό περιβάλλον. Δήλωσε δε ότι μέσω τόσο της ορθολογικής κατανομής των οικονομικών πόρων του Ιδρύματος όσο και της δημιουργικής εξεύρεσης νέων πόρων, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα καταστεί ικανό να ενισχύσει την ανταγωνιστική του θέση προσφέροντας έρευνα και εκπαίδευση υψηλής ποιότητας, να βελτιώσει τη διοικητική του αποτελεσματικότητα, να επιβιώσει και να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Έχοντας ως επίκεντρο τις ανάγκες των φοιτητών-τριων, του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο και των τοπικών κοινωνιών, και εμπνεόμενοι από Αξίες όπως η Υπευθυνότητα, η δέσμευση για Αποτελεσματικότητα, η Διαφάνεια, η Συνεργασία και η Επαγγελματική Υπεροχή, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι να εμπνέονται ώστε να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν, ένα περιβάλλον που να επιβραβεύει τα αποτελέσματα, να αναγνωρίζει και να εκτιμά τη συνεισφορά τους.  

Με τιμή,
Θάνος Κριεμάδης, Καθηγητής ΤΟΔΑ