Το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων

Οι μαθητές προσέφεραν πασχαλινά καλούδια και αντάλλαξαν θερμές ευχές

Tα τελευταία χρόνια, στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης “Γιάννης Ρίτσος” , οι μαθητές και μαθήτριες, λίγο πριν από τις ημέρες του Πάσχα, προετοιμάζουν λαμπάδες, τις οποίες προσφέρουν σε συνανθρώπους μας.
Έτσι και εφέτος, οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων κατασκεύασαν 30 όμορφες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες .
Την Τετάρτη 24 Απριλίου αντιπροσωπεία μαθητών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων τις πρόσφεραν σε ένα όμορφο κουτί ζωγραφισμένο στο χέρι από την μαθήτρια της Γ τάξης, Ραφαέλα Καπονικολού , μαζί με ένα πασχαλινό καλάθι με γλυκά, στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Παντελεήμων”.
Σε κλίμα συγκίνησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θερμές ευχές αγάπης ενόψει των Αγίων Ημερών των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.
Τους επισκέπτες καλωσόρισε ο Διοικητής του Ιδρύματος, ο κύριος Γεώργιος Κοντός ,ο οποίος επαίνεσε αυτή πρωτοβουλία των μαθητών, καθώς πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά στους τροφίμους , που με τη σειρά τους , χάρισαν τις δικές τους ωραίες ζωγραφιές στους μαθητές.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής του ιδρύματος, ο πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας ευχήθηκε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και συνεχάρηκε τους μαθητές για αυτή την όμορφη δράση.
Στην προσπάθειά τους αυτή , πολύτιμος αρωγός είναι, όπως πάντα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης “Γιάννης Ρίτσος” . Επίσης, ευχαριστίες οφείλονται στην κυρία Παναγιώτα Σκιαδά για τη δωρεά των λαμπάδων.