Νικηφόρο πέρασμα της ΑΕ Σπάρτης από τη Γλυκόβρυση

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε εκτός έδρας η ΑΕ Σπάρτης κόντρα στο Λεωνίδα Γλυκόβρυσης με σκορ 0 – 1, σε ένα ματς που παρακολούθησαν σχεδόν 1000 φίλαθλοι. Οι δύο ομάδες, όπως αποδείχθηκε, είχαν στο μυαλό τους το αποτέλεσμα,

γεγονός που δεν τους επέτρεψε να αποδώσουν θέαμα, κινούμενοι σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Το ματς παίχτηκε κυρίως στο κέντρο, ενώ οι σημαντικές και άξιες λόγου φάσεις δεν ήταν πολλές. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η στάση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, οι οποίοι δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, η άριστη διαιτησία, καθώς και η μαζική προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το γκολ ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Γκέρτσου, ο οποίος “έσπασε” με τη σειρά του στον Αράπογλου, εκείνος με μία κούρσα 30 μέτρων βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Λεωνίδα Γλυκόβρυσης και δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολία σημείωσε το 0 – 1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών, προπονητικού team και φιλάθλων. Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης είχε κάποιες καλές φάσεις με το Γρηγορακάκο και το Φωτόπουλο, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ακούστε εδώ το σχολιασμό του αγώνα Λεωνίδας Γλυκόβρυσης – ΑΕ Σπάρτη, από το Δημήτρη Κοτσάμπαση, αθλητικό συντάκτη του FLY.

{youtube}s1hEQRQKPlg{/youtube}