Άνδρο παραβατικότητας η Κορινθία! Συλλήψεις ΡΟΜΑ!

Συνελήφθη, χθες τις πρωινές ώρες, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 28χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -164- φυσίγγια.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά    

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 41χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -41- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 21χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 27 ετών αντίστοιχα, γιατί ενώ επέβαιναν σε λεωφορείο, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.