Συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 17χρονος ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα. Επίσης, συνελήφθησαν, σήμερα τις πρωινές ώρες,

στο Ναύπλιο από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 23χρονος και μία 23χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 49χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -720- mg υγρής μεθαδώνης, καθώς και τρία δισκία που εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κυρά Βρύση Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, διέρρηξε Ιερό Ναό, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι. Τέλος, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.