6οι Ιππικοί Αγώνες στην Κοκκινόραχη!

O Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά τους Ιππικούς Αγώνες Αγίας Τριάδος τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Οι 6οι Ιππικοί Αγώνες Αγίας Τριάδος θα διεξαχθούν στις 11π.μ. στο ειδικά διαμορφωμένο και ανακαινισμένο Ιπποδρομιακό πάρκο πλησίον της Γέφυρας Κελεφίνας στην Κοκκινόραχη. Αναβάτες από Λακωνία, Μεσσηνία και Αρκαδία θα συμμετάσχουν με τα άλογά τους σε έναν αγώνα – θεσμό!

Αμέσως μετά τη λήξη των ιππικών αγώνων θα ακολουθήσει παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, πλούσιο φαγητό και δροσερό κρασί και μπύρα. Την διασκέδαση των παρευρισκομένων θα ανεβάσει στα ύψη το δημοφιλές δημοτικό δίδυμο: Γιάν. Κατσίγιαννης (φωνή) – Παν/της Πλαστήρας (κλαρίνο). Η ώρα έναρξης υπολογίζεται στη 13:00.

[Παράλληλα με τους Ιππικούς Αγώνες (20/6) θα λειτουργήσει στο χώρο των ιπποδρομιών η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ευλογημένοι Καλπασμοί», την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης στις 16 και 17 Ιουνίου. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Λέσχη Φωτογραφία Σπάρτης]

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και ο Α.Ο. Δήμου Σπάρτης.

ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, 11Π.Μ., ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ, ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΜΠΟΥΖΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΗ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

6οι Ιππικοί Αγώνες6οι Ιππικοί Αγώνες