31 Μαρτίου: Αθλητικές Ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η αναμέτρηση του Κοροίβου Αμαλιάδας με τον Ολυμπιακό είχε εορταστικό χαρακτήρα για την πόλη της Αμαλιάδας. Παρά τα ξεσπάσματα των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να γίνουν ανταγωνιστικοί,

οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν τον έλεγχο και έφτασαν στην 21η φετινή νίκη τους, στο πρωτάθλημα με 70-87.

“Με αυτή την εικόνα, η ΑΕ Σπάρτης δεν έχει τύχη στα μπαράζ”, δήλωσε στην πρωινή ζώνη του FLY ο νυν προπονητής του ΑΟ Αγγελώνας, κύριος Κώστας Γραμματικάκης.

Στη Μαδρίτη, ως προσκεκλημένος του Diego Simeone βρίσκεται από την Κυριακή και θα παραμείνει έως το τέλος της εβδομάδας, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης.

Η ακαδημία του Πανγυθεατικού είναι μια από τις 125 ακαδημίες απ’όλη την Ελλάδα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για την ανάπτυξη ακαδημιών της ΟΠΑΠ.

Πολύ εύκολα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου για την 24η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Όντας κυρίαρχος στο εντός έδρας ματς με την Αχαϊκή ο Παναργειακός πέτυχε δυο γκολ και είχε ισάριθμα δοκάρια στο 2-0 για την 24η αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Εύκολα με 4 – 0 επικράτησε η Καλαμάτα του Αστέρα Μαγούλας.

Ανετη νίκη (95-52) του Ακάδημου με Κρανίδι.

Σε ένα παιχνίδι με νεύρα και συχνές εντάσεις, ο Λακωνικός επικράτησε του Δίωνος με 13 πόντους διαφορά ( 60 – 47 ), έχοντας σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Η ομάδα του Θανάση Σκιαδά έδειξε σε αρκετά διαστήματα του αγώνα το καλό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας ότι φέτος ο Λακωνικός έχει αδικήσει σε πολλά παιχνίδια τον εαυτό του.